Лепливи плочи 1/6 ком.

Лепливи плочи 1/6 ком.

Лепливи плочи 1/6 ком.
-Димензиите се универзални за повеќе типови УВ Ламби.
-Лесни за инсталирање со силиконска хартија која брзо се отстранува.
-Задржувањето на инсекти и отпорноста на УВ зрачење ја оптимизира лепливата површина.
-Третираниот картон спречува продирање на влага и обезбедува стабилна леплива површина за задржување на инсектите.
-Со употреба на рециклирана хартија и лепак што бргу се разложува во природата допринесува за здрава животна средина.
-Со долг рок на складирање.

Scroll to top